banner
13

‘İki asra yaklaşan engin tecrübe’

tÜrkİye”nİn en kÖklÜ kuruluŞu ptt, aksaray”da 179″uncu yaŞini kutladi türkiye”nin en köklü kuruluşlarından biri olan ve her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren posta ve telgraf teşkilatı anonim Şirketi (ptt..

‘İki asra yaklaşan  engin tecrübe’
banner

tÜrkİye”nİn en kÖklÜ kuruluŞu ptt, aksaray”da 179″uncu yaŞini kutladi
türkiye”nin en köklü kuruluşlarından biri olan ve her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren posta ve telgraf teşkilatı anonim Şirketi (ptt aŞ), büyüyor ve güçleniyor. ptt aksaray başmüdürlüğü tarafından kuruluşunun 179″uncu yıl dönümü nedeniyle etkinlik düzenlendi. etkinlikte ptt merkez şubesinde 179″uncu müşteriye, başmüdür ali İrfan gönül tarafından pul hediye edildi.
İlkelerİ gİdİlmeyen yere gİtmek
ve olunmayan yerde olmak
müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya önem veren, vatandaşların refah ve mutluluğunu arttırma, ülke ekonomisine katkı sunmayı amaç edinen ptt aksaray”da yeni yaşını kutladı. 179″uncu sırada olan müşteri veysel efe”ye başmüdür gönül ve ptt ailesi tarafından manevi bir hediye verildi. vatandaşlara hizmet vererek, büyük bir aile olmanın hissettirdiği güvenle yola devam ettiklerini dile getiren gönül: “bugün 179″uncu yıl münasebeti ile ptt ailesi olarak şanslı müşterimize bir hediye takdim etmek istedik” dedi.  hediyeyi alan veysel efe, 179″uncu sıraya denk geldiği için kendini çok şanslı hissettiğini söyledi.
179 yillik bİlgİ ve bİrİkİmle
geleceĞe iŞik tutuyor
İki asra yaklaşan tecrübesi ile vatandaşlara hizmet veren ptt aŞ”nin vizyonundan bahseden başmüdür gönül: “ptt, bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atarak posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veren ptt, 179 yıllık bilgi ve birikimiyle geleceğe ışık tutuyor. kurulduğu günden bu yana tecrübesi, yenilikçi bakış açısı, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini arttıran ptt; hayatın her alanında vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. türkiye”nin her köşesine daima hizmet götürmeyi ilke edinen ptt, yurt içindeki güçlü ve karar alıcı konumunun yanı sıra dünya posta birliği İdari konsey başkanlığı göreviyle de faaliyetlerini sürdürüyor. ptt, 2023 hedeflerine ulaşmak için sağlam adımlar atmaya devam ediyor” şeklinde konuştu. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası