banner
Gündem

İl Milli Eğitim Müdürü Kartal’dan Güzelyurt’a ziyaret

İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal beraberinde temel eğitim Şube müdürü murat görmez ile birlikte güzelyurt İlçesine ziyarette bulundu. İlçeyi ziyaretinde İlçe milli eğitim müdürü osman keçeci ile birlikte..

İl Milli Eğitim Müdürü Kartal’dan Güzelyurt’a ziyaret
banner

İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal beraberinde temel eğitim Şube müdürü murat görmez ile birlikte güzelyurt İlçesine ziyarette bulundu. İlçeyi ziyaretinde İlçe milli eğitim müdürü osman keçeci ile birlikte güzelyurt halk eğitim merkezini ve güzelyurt atatürk ortaokulu”nu ziyaret etti. halk eğitim merkezi müdürlüğü”nde merkez müdürü mustafa narın “den kurs ve faaliyetler hakkında bilgi alan İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, kursta faaliyet yapan kursiyerler ve kurs öğretmenleriyle de görüşerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. ardından güzelyurt atatürk ortaokulu”na yapılan ziyarette ise okulun öğretmenleriyle ve okul yöneticileriyle görüşen İl milli eğitim müdürü, eğitim öğretimde başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası