banner
Gündem

İl Özel İdaresi Personeli hizmet içi eğitim aldı

aksaray il özel idaresi İnsan kaynakları ve eğitim müdürlüğü tarafından kurum personeline üç günlük hizmet içi eğitim verildi. aksaray il özel idaresi İnsan kaynakları ve eğitim müdürlüğü tarafından kurum personeline..

İl Özel İdaresi Personeli  hizmet içi eğitim aldı
banner

aksaray il özel idaresi İnsan kaynakları ve eğitim müdürlüğü tarafından kurum personeline üç günlük hizmet içi eğitim verildi.
aksaray il özel idaresi İnsan kaynakları ve eğitim müdürlüğü tarafından kurum personeline üç günlük hizmet içi eğitim verildi.
İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “kurumumuz İnsan kaynakları ve eğitim müdürlüğü tarafından idaremiz personeline hizmet içi eğitim kapsamında sgk baş müfettişi mahmut çolak tarafından 4857 sayılı iş kanunu,5510 sayılı sosyal sigortalar ve genel sağlık sigortası kanunu, 5434 sayılı emekli sandığı kanunu ve 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu, e-kamu ihale uzmanı murat arapgirli tarafından 4734 sayılı kamu ihale kanunu,4735 sayılı sözleşme kanunu ve e-İhale uygulaması eğitimi ve son olarak İç denetçi taner eraslan tarafından 657 sayılı devlet memurlar kanunu, 4486 sayılı devlet memurları ve diğer kamu görevlilerinin yargılanması hakkındaki kanunu ve kamu görevlileri etik davranış ilkeleri hakkında kapsamlı bir eğitim verilmiştir.” dedi.
altundağ son olarak;  “gerek mevzuat, gerekse uygulama yönünden yaşanan yenilikleri, değişiklikleri takip etmek ve ayak uydurabilmek için ilgili konularda yönetici ve personellerin bilgi, beceri ve olaylar karşısındaki tutumlarını geliştirmek ve bunun için de işin uzmanı olan isimlerden eğitim almak gerekiyor. kaliteli hizmet için hizmet içi eğitim son derece önemli. personelimize ve bizlere yararlı olacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası