banner
Gündem

İlçelerde coşkulu bayramlaşma

ak heyet, parti binasında yoğun katılım ile gerçekleşen bayramlaşma programının ardından ilçelerde coşkuyla karşılandı. ak heyet, parti binasında yoğun katılım ile gerçekleşen bayramlaşma programının ardından ilçelerde coşkuyla karşılandı. bayramlaşma programının..

İlçelerde coşkulu bayramlaşma
banner

ak heyet, parti binasında yoğun katılım ile gerçekleşen bayramlaşma programının ardından ilçelerde coşkuyla karşılandı. ak heyet, parti binasında yoğun katılım ile gerçekleşen bayramlaşma programının ardından ilçelerde coşkuyla karşılandı.
bayramlaşma programının ardından milletvekili adayı İlknur İnceöz, ağaçören ve sarıyahşi İlçelerinde, milletvekili adayı cengiz aydoğdu ortaköy, milletvekili adayı mustafa serdengeçti, gülağaç ve güzelyurt, İl başkanı hüseyin altınsoy ve milletvekili adayı muhammed aktaş ise sultanhanı ve eskil İlçelerinde coşkuyla karşılandı. İl başkanı ve milletvekili adayları İlçelerde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaştı.
ziyaretler ile ilgili açıklama yapan İl başkanı hüseyin altınsoy, “bugün milletvekili adaylarımız ile birlikte hemşerilerimizle bir araya gelerek bayramlaştık.bizler göreve geldiğimiz günden bu yana hep seçim varmış gibi ziyaretlerimizi sürdürdük ve çalışmalarımıza bugün itibariyle programlarımıza ilçelerimizde teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımızla bayramlaşarak devam ettik. bugünü ve seçim gününü saymıyoruz son 6 günümüz kaldı. 6 gün seferberlik günü. hep beraber gece demeyeceğiz, gündüz demeyeceğiz. zaten şükürler olsun geceler kalktı sabahlara kadar saat 4″lere, 5″lere kadar çalışmalar yaptık. neticeyi allah verecek, neticeyi allah tayin eder. bugüne kadar kim çalıştı da allah mahcup etti, mahsun etti. hiç mahcup da etmedi, mahsun da etmedi. yeter ki biz ihmal etmeyelim.
bugün ilçelerimizde gördük ki hemşerilerimiz adaylarımızı bağrına bastı. ağaçören ve sarıyahşi İlçelerimizde hemşerilemizin grup başkanvekilimiz, milletvekili adayımız İlknur İnceöz”ü kucaklaması, ortaköy İlçemizde hemşerilerimizin, milletvekili adayımız cengiz aydoğdu”yu coşkuyla karşılaması, gülağaç ve güzelyurt İlçelerinde vatandaşlarımızın milletvekili adayımız mustafa serdengeçti”yi bağrına basması, sultanhanı ve eskil İlçelerimizde genç milletvekili adayımız muhammed aktaş”a hemşerilerimizin sahip çıkması bizlerin heyecanına heyecan katmaktadır. İnşallah 24 haziranda da yeni bir rekoru şehrimizde gerçekleştireceğiz. kıymetli hemşerilerimiz bunun heyecanını yaşıyorlar. bizlerde teşkilat kademelerinde görev yapan neferler olarak inşallah hem cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan”a verilecek oylarda hem de milletvekili seçimlerinde en yüksek oyu partimiz adına gerçekleştirip, türkiye ortalamasının olabildiğince yukarıya çıkmasına fırsat bulmuş oluruz inşallah. İlçelerimizde bu coşkuyu bu heyecanı bayramlaşma vesilesiyle gördük” şeklinde konuştu.
düzenlenen bayramlaşma programlarına, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, Önceki dönem enerji ve tabii kaynaklar bakanı ali rıza alaboyun, Önceki dönem gümrük ve ticaret bakanı cenap aşçı, Önceki dönem milletvekilleri ahmet yaşar ve nevzat palta ile merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, yönetim kurulu Üyeleri de katılım sağladı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası