banner
Gündem

İnceöz’den Bayram Mesajı

tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz ramazan bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz ramazan bayramı münasebetiyle kutlama..

İnceöz’den Bayram Mesajı
banner

tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz ramazan bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz ramazan bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
İnceöz mesajında; “kıymetli hemşerilerim; mübarek ramazan bayramınızı tebrik ediyor, size ve ailenize hayırlı, mutlu bayramlar diliyorum. başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayını daha geride bırakarakken bu güzel ay boyunca dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. aksaray`ımızda, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük. sadece böylesine manevi iklimlerde değil, vatan, bayrak, ezan söz konusu olduğunda her zaman milli iradenin yanında yer alan aziz milletimiz büyük sınavların içinden milli birlik ve kardeşlik duygusuyla tam bir kararlılıkla geleceğe doğru yürüyor.  Özellikle türkiye`nin istiklal, istikbal ve istikrar meselesi olan 24 haziran seçimleri öncesinde toplum arasındakaos-kriz söylentileri ile fitne tohumu ekmek isteyenlere karşı mübarek ramazan bayramını bir birlik günü olarak görüp; birliğimize, dirliğimize göz dikenlere karşı omuz omuza verelim. gözbebeği evlatlarını bu aziz milletin huzuru ve bu kadim toprakların bekası için toprağa veren kahraman şehitlerimizin ailelerinin acıları yüreğimizde yanan bir ateş. bu vesileyle, tüm şehitlerimize, özellikle de son bir yıldır sınırlarımız içinde ve dışında terörle mücadele ederken, ülke bekası için afrin`de yürütülen zeytin dalı operasyonu sırasında verdiğimiz şehitlerle birlikte vatan, bayrak, ezan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimize allah”tan rahmet, gazilerimize rabbim”den acil şifalar diliyorum. Ülkemizin bekasına ve huzuruna göz dikenlere karşı kararlı mücadelemizi sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.  Ülke olarak büyüyüp güçleneceğiz; terörle, krizlerle bizi engellemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. kardeşlik bağlarımıza, birlik ve beraberliğimizi bozmak için özellikle 24 haziran seçimlerinde dolaşıma sokulan söylentilere, dedikodulara karşıhemşerilerimi uyanık olmaya, dikkatli davranmaya davet ediyorum. türkiye 16 yılın sonunda ekonomide, özlediği istikrar ve güven ortamına nihayet kavuştu. milletimiz, her alanda değişim, dönüşüm istiyor. bizler 16 yıl boyunca, milletle devleti buluşturmanın gayreti içinde olduk.  Şimdi, 24 haziran`da, yeni türkiye”yi inşa etme yolunda önemli engellerden biri daha aşılacak ve halkımız cumhurbaşkanı hükümet sistemi`nde ilk oyunu kullanacak.  24 haziran seçimlerinde aziz milletimizin İstikrar, İstikbal ve İstikrardan yana tavır koyması ile özlediğimiz, hedeflediğimiz o güçlü türkiye”yi, barışı, kardeşliği, birliği, beraberliği ve bolluğu hep birlikte inşa edeceğiz.   bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere milletimizin, İslam dünyasının bayramını tebrik ediyor, bayramın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına barış, mutluluk, huzur ve saadet getirmesini diliyorum.” (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası