banner
Gündem

İnsan haklarına dair yeni kavramlar anlatıldı

aksaray Üniversitesi (asÜ) İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) tarafından “temel hak ve Özgürlükler Üzerine güncel meseleler” başlıklı bir konferans düzenlendi. asÜ güzelyurt meslek yüksekokulu müdürü Öğretim görevlisi erdem baysal”ın..

İnsan haklarına dair yeni kavramlar anlatıldı
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) tarafından “temel hak ve Özgürlükler Üzerine güncel meseleler” başlıklı bir konferans düzenlendi.
asÜ güzelyurt meslek yüksekokulu müdürü Öğretim görevlisi erdem baysal”ın moderatörlüğündeki konferansta anayasa mahkemesi raportörü dr. hilmi can turan, alana ilişkin kapsamlı bilgiler aktardı. klasik anlamda insan hak ve hürriyetlerine ilişkin usullerin izah edildiği etkinlikte, bilişim ve sosyolojik manada yaşanan değişimlerin ardından oluşan yeni hak türlerine dair kavramlar da izah edildi. İİbf konferans salonu”ndaki etkinliği akademisyenler ve öğrenciler takip etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası