banner
13

İnternet üzerinden alınan saatlere dikkat!

dünya markası saatleri internetten düşük fiyata satın alanlar vatandaşlar genellikle sorunla karşılaşıyor.  vatandaşların servise başvurmalarıyla birlikte, saatlerin sahte olup olmadığı ortaya çıkıyor. İnternet üzerinden satış yapan sitelerdeki marka ürünlerin birçoğunun..

İnternet üzerinden  alınan saatlere dikkat!
banner

dünya markası saatleri internetten düşük fiyata satın alanlar vatandaşlar genellikle sorunla karşılaşıyor.  vatandaşların servise başvurmalarıyla birlikte, saatlerin sahte olup olmadığı ortaya çıkıyor. İnternet üzerinden satış yapan sitelerdeki marka ürünlerin birçoğunun sahte olduğu ifade edildi.
aksaray”da 20 yıldır saat satış ve tamiri yapan ve saat alacaklara önemli tavsiyelerde bulunan İsmail koçpınar, ”son zamanlarda internetten bir saat 50 lira ikinci ise bedava diye birçok internet sitelerinde reklam yapıyorlar. bu saatler maalesef çok kalitesiz saatler. vatandaşlarımız bu saatlere boşuna para vermesinler. saat alırken mutlaka araştırsınlar. İnternet üzerinden alırken iyi araştırıp bilinen marka saatleri tercih etsinler. bütün markalı saatlerin arkasında kod numaraları var. bu konuya çok dikkat etsinler. son günlerde cuma indirimi adında satılan saatlerde ciddi oranda zarar ediyorlar. birkaç gün sonra bozulan saatler bize geliyor ve bizde vatandaşlara aldıkları saatin çakma olduğunu söylüyoruz” dedi.
genel olarak işlerinin normal olduğunu belirten koçpınar, “doların yükselmesi ile birlikte piyasalarda daralıyor. esnaf ve vatandaşları zorluyor. masraflar ağırlaşıyor ve işlerde hali ile de düşüyor. bu olay esnafları zorluyor. Şehrimizde genel olarak spor saatler daha çok tercih ediliyor. bunun yanında yeni çıkan trend modeller daha çok satılıyor. birde son olarak piyasada taklit saat çok bunlara vatandaşlarımız çok dikkat etsinler” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası