banner
Gündem

‘İşini severek yapmayanlar başarılı olamaz’

aksaray berberler kuaförler güzellik ve esnaflar odası başkanı mehmet doğan, 2019 yılı değerlendirmesi yaparak bu yılda özellikle yaz sezonunun çok yoğun geçtiğini dile getirdi. kuaförler mesleğinin sevmeden yapılmaması gerektiğini söyleyen..

‘İşini severek  yapmayanlar  başarılı olamaz’
banner

aksaray berberler kuaförler güzellik ve esnaflar odası başkanı mehmet doğan, 2019 yılı değerlendirmesi yaparak bu yılda özellikle yaz sezonunun çok yoğun geçtiğini dile getirdi.
kuaförler mesleğinin sevmeden yapılmaması gerektiğini söyleyen doğan, “bu işi hakkıyla veren insanlar aslında mesleğini severek yapan insanlar. o zaman ortaya güzel işler çıkıyor. bu bilinçle çalışan esnaflarımız işlerine başarı ile devam ediyor” dedi.
sezon bitiminde tekrardan gelecek sezona hazırlandıklarını ifade eden doğan, “ocak ayı itibari ile aksaray”da eğitimler ve seminerler devam edecek. ayrıca yarışmalar düzenleyeceğiz. amacımız aksaray”ı diğer şehirlerde temsil etmek ve tanıtmak ”diye konuştu.
‘en uygun İmaji uygun bİr
dİlle anlatmaniz gerekİyor”
bu meslekte farklılık yaratabilmenin çok önemli olduğunu aktaran doğan, “kuaförlük mesleği ortaya koyduğun işle ve müşterilerin memnuniyeti ile seni bir adım öne çıkarır. kuaförlük kolay bir meslek değildir. saç kesimin de müşterinizin yüz hatlarını, alın ve boyun boşluğunu, burun yapısını, boy ve kilosuna bile dikkat etmeniz gerekir. ayrıca müşterilerinize en uygun olabilecek imajı uygun bir dille anlatmanız gerekiyor” şeklinde konuştu.
kış mevsimine gelindiğinde işlerde bir düşme olduğunu söyleyen doğan, “bizler mesleğimizi, işimizi sevdiğimiz süre boyunca müşterilerimize sahip çıkıp, onların istek ve arzularını önemsediğimiz süre boyunca işlerimizin iyi gideceğini düşünüyoruz” ifadesini kullandı. foto-haber: Şeyda coŞar
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası