banner
Gündem

‘İyi Kötü Çirkin’ oyunu tiyatro severlerle buluşuyor

aksaray belediyesi bu hafta sonu ‘İyi kötü çirkin” tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.Ücretsiz olarak sahne alacak tiyatro oyunu öncesindeki konserde, sanatçı yılmaz çil sahne alacak. konser sonrası perdelenecek tiyatro gösterisinde..

‘İyi Kötü Çirkin’ oyunu tiyatro severlerle buluşuyor
banner

aksaray belediyesi bu hafta sonu ‘İyi kötü çirkin” tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.Ücretsiz olarak sahne alacak tiyatro oyunu öncesindeki konserde, sanatçı yılmaz çil sahne alacak. konser sonrası perdelenecek tiyatro gösterisinde ise usta oyuncular; ersin korkut, erdem baş, hakan bulut ve eray yasin işık”ın rol aldıkları “İyi kötü çirkin” adını taşıyan oyunlarıyla aksaraylı sanat severlerle buluşacaklar.
eray yasin işık”ın kaleme aldığı ahmet burak bacınoğlu yönetiminde sahnelenecek olan “İyi kötü çirkin” komedi oyunu ile iyilik ve kötülük kavramı; trajik bir olay örgüsü içerisinde hiciv ve esprili bir dille anlatılacak.
aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer düzenlenen sanatsal etkinlikle alakalı şu görüşlere yer verdi; “kültürel ve sanatsal etkinliklerin artarak devamını sağlıyoruz. hemşerilerimizin güzel bir hafta sonu geçirmelerini sağlamak için beğeniyle izleyebilecekleri güzel bir konser ve tiyatro oyununa davet etmek istiyorum” dedi. aksaray belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlik aksaray Üniversitesi konferans salonunda cumartesi günü saat 18.00″da başlayacak. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası