banner
Gündem

İyi yetişmiş bir nesil ülkemizi aydınlık yarınlara taşır

İyİ parti İl başkanı Ömer faruk ağır 24 kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. ağır mesajında, “Ülkemizin fedakâr öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline, en iyisine layıksınız. cahillik karanlığına..

İyi yetişmiş bir nesil ülkemizi aydınlık yarınlara taşır
banner

İyİ parti İl başkanı Ömer faruk ağır 24 kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
ağır mesajında, “Ülkemizin fedakâr öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline, en iyisine layıksınız. cahillik karanlığına açmış olduğunuz savaşla gelecek nesilleri aydınlığa ulaştıran kıymetli öğretmenlerimizsiniz. hazreti ali”nin de söylediği gibi ‘bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözünden yola çıkarak, insanların doğruyu yanlıştan ayırt etmesine, sadece bilgi ve ilimle kurtulabileceğimiz gerçeği ile yetiştirdiğiniz genç nesillerimiz sizlerin sayesinde ülkemizi daha aydınlık, iyi ve güzel günlere taşıyacaktır.
 atanamayan ÖĞretmenlerİmİzİn yanindayiz.
hepinizin ne denli zor şartlar altında çalıştığını bilmekteyiz. Ülkemizde atanamayan öğretmenlerinizin durumunu üzülerek takip etmekteyiz. genel başkanımız meral akşener başta olmak üzere tüm İyi partili milletvekilleri ve il başkanlarımızın atanamayan öğretmenlerimizle ilgili türkiye büyük millet meclisine defalarca soru önergeleri vererek sorunlarıyla birebir ilgilendiğini ve İyi parti iktidarıyla birlikte çözüme ulaşabileceğini bilmenizi isterim. başöğretmenimiz mustafa kemal atatürk başta olmak üzere görevi başında şehit olan, ebediyete intikal eden öğretmenlerimize allah”tan rahmet, görevi başındaki bütün öğretmenlerimize sağlık mutluluk ve başarılar dilerim” şeklindeki ifadelerine yer verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası