banner
Gündem

İzmir’den Yeşiltepe’ye otobüs hediyesi

İzmir büyükşehir belediye başkanı tunç soyer, yeşiltepe beldesi”ne otobüs desteği verdi. İzmir”de bir dizi ziyarette bulunan ve soyer”e teşekkür eden chp İl başkanı ali abbas ertürk ve yeşiltepe belediye başkanı..

İzmir’den Yeşiltepe’ye otobüs hediyesi
banner

İzmir büyükşehir belediye başkanı tunç soyer, yeşiltepe beldesi”ne otobüs desteği verdi. İzmir”de bir dizi ziyarette bulunan ve soyer”e teşekkür eden chp İl başkanı ali abbas ertürk ve yeşiltepe belediye başkanı tahsin çelik, İzmir büyükşehir belediyesi”ne ait eshot işletmesinde yenilenen belediye otobüsünü aksaray”a getirdi.
‘bÜyÜk bİr eksİĞİ tamamladi”
aksaray İl başkanı ali abbas ertürk “cumhuriyet halk partili belediyelerimiz kendi sınırlarını aşarak ülkenin dört bir yanındaki belde ve belediyelere ellerinden gelen yardımı yapıyor. aksaray”a gönderdiğimiz otobüsümüz tamamıyla yenilenmiş ve hizmete hazır halde. yeşiltepe”de büyük bir eksiği tamamlayacak. kendisine ve ekibine destekleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (haber bülteni)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası