banner
Asayiş

Jandarma patates hırsızlarını yakaladı

Aksaray Alanyurt köyünde ikamet eden A.Ç. isimli şahsın tarlasından patates çalındığını ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Güzelyurt İlçe Jandarma..

Jandarma patates hırsızlarını yakaladı
banner

Aksaray Alanyurt köyünde ikamet eden A.Ç. isimli şahsın tarlasından patates çalındığını ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin E.A. (59) ve E.A (38) isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Şüpheli şahısların araçlarında yapılan aramada çalınan patatesler ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Ele geçirilen patates ise sahibine teslim edildi.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası