banner
Gündem

Jandarma personellerine trafik güvenliği eğitimi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından ‘Trafik Güvenliği Eylem Planı’ kapsamında, görevli personellere trafik güvenliği eğitimi verildi. Bu kapsamda; Trafik Jandarması tarafından Jandarma Genel Komutanlığı personelinin görev aldığı kurum..

Jandarma personellerine trafik güvenliği eğitimi
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından ‘Trafik Güvenliği Eylem Planı’ kapsamında, görevli personellere trafik güvenliği eğitimi verildi.

Bu kapsamda; Trafik Jandarması tarafından Jandarma Genel Komutanlığı personelinin görev aldığı kurum ve kuruluşlara ait araçların karıştığı kazaların ve bu kazalardan kaynaklı olası can kaybı ve yaralanmaların azaltılması maksadıyla, Aksaray T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile koordine edilerek sevklerde görevli araç sürücülerine trafik güvenliği eğitimi verildi.

Eğitimlerde, yolcu taşımacılığı yapan sürücüler için trafik güvenliği, sürüş güvenliği, hız sınırı, trafik kuralları, güvenli trafik bilinci konuları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ekipler tarafından yapılan açıklamada, “Trafik bilincini ileri seviyeye getirmek amacıyla trafik eğitimi faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası