banner
Asayiş

Jandarmadan, Kadına El Kalkamaz! farkındalığı  

Aksaray’da kadına yönelik şiddetin önlenmesi çerçevesinde birçok çalışma yapan jandarma ekipleri şimdi de erkeklere yönelik ‘Kadına El Kalkamaz!’ farkındalığı oluşturuyor. Aksaray’da kadına yönelik şiddetin önlenmesi için çeşitli faaliyetler yaparak eğitimler..

Jandarmadan, Kadına El Kalkamaz! farkındalığı  
banner

Aksaray’da kadına yönelik şiddetin önlenmesi çerçevesinde birçok çalışma yapan jandarma ekipleri şimdi de erkeklere yönelik ‘Kadına El Kalkamaz!’ farkındalığı oluşturuyor.

Aksaray’da kadına yönelik şiddetin önlenmesi için çeşitli faaliyetler yaparak eğitimler veren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri gece gündüz demeden farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Gündüzleri kadınlarla buluşan kadın astsubaylar akşamları da erkeklere ulaşarak kadına yönelik şiddetin önlenmesi çerçevesinde eğitimler veriyor. Kent genelinde farkındalığın oluştuğu çalışmada ilçe, belde ve köylerde tüm kadınlara ulaşan jandarma ekipleri erkeklere yönelik çalışmalar başlattı. Geceleri düğünlerde, gündüzleri iş yerlerinde ve sokakta tüm vatandaşlara ulaşan jandarma ekipleri ayrıca kadınlara KADES uygulaması eğitimi de veriyor.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Kadına yönelik şiddetle mücadele çerçevesinde bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir” ifadelerine yer verildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası