banner
Asayiş

Jandarmadan “Mutluluğa kurşun sıkma, geleceği karartma” çağrısı

aksaray İl jandarma komutanlığınca düğün, nişan ve kutlama gibi etkinliklerde ateş açılmasının önüne geçilmesi amacıyla başlatılan proje devam ediyor. ‘mutluluğa kurşun sıkma geleceği karartma” kapsamında etkinlik alanlarına levha asılması için..

Jandarmadan “Mutluluğa kurşun sıkma, geleceği karartma” çağrısı
banner

aksaray İl jandarma komutanlığınca düğün, nişan ve kutlama gibi etkinliklerde ateş açılmasının önüne geçilmesi amacıyla başlatılan proje devam ediyor.
‘mutluluğa kurşun sıkma geleceği karartma” kapsamında etkinlik alanlarına levha asılması için kontroller yaparak, düğün, nişan, kutlama, asker uğurlama ve çeşitli eğlencelerde ateş açılmaması konusunda yaşanabilecek olumsuzlukları önlenmeye çalışıyor.
aksaray İl jandarma komutanlığı ekipleri tarafından yapılan açıklamalarda; “kutlamalarda meydana gelen ve kamuoyunu vicdanen yaralayan, telafisi olmayan olayların önlenmesi amacıyla, düğün yerleri ziyaret edilerek düğün sahiplerine ve vatandaşlara silah atılmaması yönünde bilgilendirmeler yapılmış. aksaray ziraat odası başkanlığı ile koordine edilerek temin edilen “mutluluğa kurşun sıkma” pankartı düğün alanlarına asılarak farkındalık yaratılmıştır. vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde can ve mal kaybı yaşamadan, gelenek ve göreneklerini sürdürebilmeleri maksadıyla çalışmalarımız azim ve kararlılık ile devam edecektir” denildi.(haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası