banner
Gündem

‘Kâbe’ye yapılan saygısızlığı kınıyoruz’

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, boğaziçi Üniversitesi”nde kabe fotoğrafının yere serildiğini gösteren görüntüler sonrasında kâbe”ye yapılan saygısızlığı şiddetle kınadığını ifade etti. çölkesen yaptığı yazılı açıklamada şu..

‘Kâbe’ye yapılan saygısızlığı kınıyoruz’
banner

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, boğaziçi Üniversitesi”nde kabe fotoğrafının yere serildiğini gösteren görüntüler sonrasında kâbe”ye yapılan saygısızlığı şiddetle kınadığını ifade etti.
çölkesen yaptığı yazılı açıklamada şu sözleri söyledi: “kabe, müslümanların ve tüm insanlığın çok önemli ve mübârek bir değeridir. boğaziçi Üniversitesi”nde bazı lgbt”lilerin kabe”ye yönelik hakaret ve saygısızlığını şiddetle kınıyoruz. bu saygısızlık bir özgürlük alanı değildir. bu mübârek yerin yüce bir sahibi vardır ve gazabı da çetin olur. bu provokasyonlar ile milletimizin sinir uçlarına dokunarak "kaos" peşinde koşanlar bilmelidir ki, böyle provokasyonlara büyük türk milleti asla fırsat vermez”. milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, boğaziçi Üniversitesi”nde kabe fotoğrafının yere serildiğini gösteren görüntüler sonrasında kâbe”ye yapılan saygısızlığı şiddetle kınadığını ifade etti.
çölkesen yaptığı yazılı açıklamada şu sözleri söyledi: “kabe, müslümanların ve tüm insanlığın çok önemli ve mübârek bir değeridir. boğaziçi Üniversitesi”nde bazı lgbt”lilerin kabe”ye yönelik hakaret ve saygısızlığını şiddetle kınıyoruz. bu saygısızlık bir özgürlük alanı değildir. bu mübârek yerin yüce bir sahibi vardır ve gazabı da çetin olur. bu provokasyonlar ile milletimizin sinir uçlarına dokunarak "kaos" peşinde koşanlar bilmelidir ki, böyle provokasyonlara büyük türk milleti asla fırsat vermez”. 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası