banner
Gündem

Kaçak göçmenlere geçit yok!

aksaray İl emniyet müdürlüğü kom Şube ekiplerince göçmen kaçakçılığı ve İnsan ticaretinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. ekipler, 68 plakalı araç ile doğu illerinden aldığı göçmen kaçaklarını aksaray ve..

Kaçak göçmenlere geçit yok!
banner

aksaray İl emniyet müdürlüğü kom Şube ekiplerince göçmen kaçakçılığı ve İnsan ticaretinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor.
ekipler, 68 plakalı araç ile doğu illerinden aldığı göçmen kaçaklarını aksaray ve batı illerine nakledecekleri tespit edilen aksaray nüfusuna kayıtlı h.d (30) (araç şoförü), y. ç (32) a. k (35) ile afgan uyruklu Ş. k. h (32) ve k.s (32) isimli şahısları takibe aldı.
konu ile ilgili aksaray emniyet müdürlüğü kom Şube ekiplerinin yaptığı açıklama şu şekilde: “Şahısların doğu illerinden dönüşü takip edildi ve e 90 karayolu üzerinde yapılan operasyonla araç durduruldu. araç içerisinde yapılan aramada takip edilen 5 şahıs ile birlikte 3 afganistan uyruklu göçmen kaçağının olduğu tespit edildi. göçmenlerin, yol kontrollerinden geçebilmek için özel minibüs tarzı araçlar ile türk vatandaşı görünümünde, sahte kimlik belgeleriyle kaçıldıkları öğrenildi. adli makamca, 5 şahıs “göçmen kaçakçılığı ve İnsan ticareti” suçundan tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. Üzerlerinde sahte kimlik belgeleri ile yakalanan 3 afgan uyruklu göçmen kaçağı ise ‘resmi belgede sahtecilik” suçundan çıkarıldıkları adli makamca serbest bırakıldı. göçmen kaçakları, sınır dışı edilmek üzere göç İdare müdürlüğüne teslim edildi.
aksaray İl emniyet müdürlüğü olarak ülkemize ve ilimize yasa dışı göçlerin önlenmesi ve bu suçlarda insan ticareti yaparak haksız kazanç sağlayan kişi ve örgütlerle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası