banner
Esnaf

‘Kaliteli hizmet vererek yolumuza devam ediyoruz’

Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezinde hizmet veren Çikolata aşkı ve Çiğköftem firması işletmecisi Niyazi Çibik çikolata ve çiğköfte sektöründeki çalışmalar ve ürünlerle ilgili bilgi verdi. 2009 yılında ‘Çikolata Aşkı’ işletmesini kuran..

‘Kaliteli hizmet vererek yolumuza devam ediyoruz’
banner

Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezinde hizmet veren Çikolata aşkı ve Çiğköftem firması işletmecisi Niyazi Çibik çikolata ve çiğköfte sektöründeki çalışmalar ve ürünlerle ilgili bilgi verdi.

2009 yılında ‘Çikolata Aşkı’ işletmesini kuran Çibik, müşterilere hem kaliteli hem hijyenik bir hizmet sunmanın önemli olduğunu belirterek, “ParkSite Alışveriş Merkezinde 13 yıldır müşterilerimize layık olabilmek adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlk zamanlarda çikolata üzerinde çalışmaya başladık. Daha sonra bünyemize hem Türkiye’de hem de dünya çapında kalitesiyle ünlenmiş ‘Çiğköftem’ markasını ekleyerek hizmet alanımızı genişlettik. Müşteri potansiyeli açısından sorun yaşamadan işimizi; temiz, kaliteli, memnuniyeti yüksek tutmayı hedefleyerek, azimle yapıyoruz” dedi.

‘HER ÜRÜN SAĞLIĞIMIZI ETKİLER’

İlk işletmenin açılışından 10 yıl sonra ikinci şubesini açarak yoluna devam ettiğini ifade eden Çibik, “2019 yılında Kurşunlu Cami civarında ikinci şubemizi açtık. Güvenli hizmet verebilmek adına raflarımızı her gün taze ürünlerle yeniliyoruz. Tükettiğimiz her ürünün kalitesi sağlığımız için çok önemli. Bunu dikkate alarak çalışıyoruz. İşletmemiz günlük taze çikolata, waffle, çiğköfte, etli içliköfte, falafel, bardakta mısır ve sufle satışa sunuyor. Ana ürünlerimizden olan tatlılar, dünyanın en kaliteli ürünlerinden olan Belçika çikolatasından yapılır. Meyvelerimiz ise mevsimine göre değişiklik gösteriyor. Zengin çeşitlerle taze şekilde sunuluyor. Müşterilerimizin güvenle yiyebilecekleri, katkı maddesi olmayan, kıvam verici ve koruyucu içermeyen çiğköftelerimiz her gün satışta. Ayrıca özel günlere sipariş alarak hediyelik çikolata üzerinde de hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı. Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası