banner
Gündem

​KAMPÜSÜN YEŞİLLENDİRİLMESİ HUSUSUNU CİDDİYE ALIYORUZ

yeşil aksaray  için yeşil asÜ  yeşil aksaray için yeşil asÜ aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüsün yeşillendirilmesi konusunu önemsediklerini ve bu manada samimi şekilde gayret gösterdiklerini söyledi…

​KAMPÜSÜN YEŞİLLENDİRİLMESİ HUSUSUNU CİDDİYE ALIYORUZ
banner

yeşil aksaray 
için yeşil asÜ 
yeşil aksaray
için yeşil asÜ
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüsün yeşillendirilmesi konusunu önemsediklerini ve bu manada samimi şekilde gayret gösterdiklerini söyledi.
rektör Şahin, aksaray İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ”ı ziyaret etti. İki kurum arasındaki ilişkilerin konuşulduğu ziyarette, kampüsün yeşillendirilmesine dair yapılanlar hususunda kısa bir açıklama yapan asÜ rektörü, “acil toprak aranıyor” sloganıyla başlayan kampanyadan söz etti. kampüsteki yeşillendirme çalışmalarının yapay bir tabaka oluşturulması durumunda verimli şekilde ilerleyebildiğine dikkat çeken Şahin, “bu hususta müteahhitler birliği ile bir toplantı düzenledik ve kampüse nitelikli toprak çekim işi başladı. kendilerine, gösterdikleri ilgi münasebetiyle teşekkür ediyoruz. kampüse gelen bir kamyon toprak dört fidan demek. biz bu işi ciddiye alıyoruz ve kampanyamızın genişlemesini arzu ediyoruz” dedi.
aksaray İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ ise ziyareti münasebetiyle rektör Şahin”e teşekkür ederek, kurumlar arası işbirliğinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini söyledi.  (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası