banner
Gündem

Karbonmonoksit zehirlenmeleri ve yangınlara dikkat!

aksaray belediyesi, kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle vatandaşları baca temizliği yaptırmaları konusunda uyardı. belediye ekipleri, soba kullanımının artmasıyla birlikte bina ve konut yangınları karbonmonoksit zehirlenmeleri ve baca tutuşmalarının önüne geçmek için..

Karbonmonoksit zehirlenmeleri ve yangınlara dikkat!
banner

aksaray belediyesi, kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle vatandaşları baca temizliği yaptırmaları konusunda uyardı.
belediye ekipleri, soba kullanımının artmasıyla birlikte bina ve konut yangınları karbonmonoksit zehirlenmeleri ve baca tutuşmalarının önüne geçmek için yılda en az bir kez baca temizliği yaptırılması tavsiyelerinde bulundu. İl hıfsısıhha kurulunda kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte artan soba kullanımını dikkate alarak, baca tutuşmaları ve bina yangınları ile karbonmonoksit zehirlenmelerinin önüne geçmek için bazı kararlar alındı.
vatandaşların yaklaşan kış aylarında sorun yaşamamaları için belediye ekipleri, konut, sanayi ve iş yerlerinde soba kullanan vatandaşların hassasiyet göstermelerini istedi.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası