banner
Gündem

‘Kariyer Buluşmaları’ programı devam ediyor

aksaray merkez kız anadolu İmamhatip lisesi konferans salonunda, Önder derneği kariyer günleri programı düzenlendi. Önder derneği, kariyer günleri programı kapsamında İmamhatip öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla farklı meslek dallarında kariyer..

‘Kariyer Buluşmaları’ programı devam ediyor
banner

aksaray merkez kız anadolu İmamhatip lisesi konferans salonunda, Önder derneği kariyer günleri programı düzenlendi.
Önder derneği, kariyer günleri programı kapsamında İmamhatip öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla farklı meslek dallarında kariyer sahibi mezunları öğrencilerle buluşturuyor.
Önder başkanı kuddusi bakar, programla ilgili şu açıklamalarda bulundu:
“bugünkü programımızda aksaray cumhuriyet başsavcımız İbrahim cansever ve aksaray ağır ceza reisimiz seyfullah sarıgül öğrencilerimizle bir araya geldi. moderatör öğrencilerimiz eşliğinde karşılıklı soru/cevap şeklindeki söyleşi çok verimli ve keyifliydi. hem değerli misafirlerimiz hem de öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Öğrencilerimiz hukuk ve adli işler konusunda detaylı bilgi sahibi oldular. başsavcımız ve ağır ceza reisimiz Öğrencileri adliye de misafir edecekleri müjdesini verdiler. kariyer buluşmalarımız belirli periyotlarda mütemadiyen devam edecek” (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası