banner
Gündem

Karla mücadele ekipleri 7/24 sahada

aksaray belediyesi karla mücadele ekipleri kentte kar yağışının başlamasının ardından harekete geçti. ekipler 7/24 kar nöbeti ve tuzlama çalışması gerçekleştirdiler. kar yağışının başlamasıyla birlikte yolları açık tutmak için şehir genelinde..

Karla mücadele ekipleri 7/24 sahada
banner

aksaray belediyesi karla mücadele ekipleri kentte kar yağışının başlamasının ardından harekete geçti. ekipler 7/24 kar nöbeti ve tuzlama çalışması gerçekleştirdiler.
kar yağışının başlamasıyla birlikte yolları açık tutmak için şehir genelinde yoğun bir tempoyla çalışan aksaray belediyesi ekipleri, özellikle şehir merkezi ile uzak mahalleler arasındaki ana arterleri açık tutmak için yoğun gayret gösterdi. ekipler, kent merkezinde de çalışmalarını aralıksız sürdürdü.


belediye başkanı dr. evren dinçer, kar yağışının etkili olduğu andan itibaren sahada yürütülen tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi. başkan dinçer, kar yağışı öncesinde ekiplerin hazır kıta beklediğini söyleyerek “hava şartlarının hayatı olumsuz yönde etkilememesi için 24 saat esasına göre gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte ekiplerimiz zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. kar küreme ve tuzlama araçları yolları açık tutmak için ana arter başta olmak üzere şehir genelinde çalışma başlattı. bizde çalışmaların koordinesini yerinde sağlıyoruz. ekiplerimiz gayretli ve özverili bir çalışma sergiliyor. halkımız için çalışmalarımızı sabaha kadar sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


ekipler; Üniversite, sanayi, tokİ bölgesi başta olmak üzere, kentin yüksek ve dış kesimlerinde bulunan daha birçok mahallede aralıksız bir şekilde karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. ayrıca ekipler günün ilk ışıklarıyla birlikte vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımlarda tuzlama ve temizleme çalışması yaptı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası