banner
Gündem

Karla mücadelede Aksaray’daki tüm ekipler, Türkiye model oldu

aksaray valisi hamza aydoğdu ile belediye başkanı dr. evren dinçer, kentte kar yağışı ile mücadelede görev alan tüm ekipler ile İl Özel İdarede bir araya geldi. karla mücadele eden personelleri..

Karla mücadelede Aksaray’daki tüm ekipler, Türkiye model oldu
banner

aksaray valisi hamza aydoğdu ile belediye başkanı dr. evren dinçer, kentte kar yağışı ile mücadelede görev alan tüm ekipler ile İl Özel İdarede bir araya geldi.
karla mücadele eden personelleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden aydoğdu ve dinçer,  ekiplerle sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldı.


programda gazetecilere açıklamalarda bulunan aydoğdu, kar ile mücadelede tüm ekiplerin şehir için birlik olduğunu söyledi. aydoğdu, “cuma akşamından itibaren şehrimiz yoğun bir kar yağışı aldı. başta belediyemiz, Özel İdare, afad, umke, emniyet, jandarma, kızılay, karayolları İle 112 ekipleri, milli eğitim ve sağlık müdürlüğü ekipleri olmak üzere tüm çalışanlarımız gerçekten çok üstün bir gayretle çalıştı.  hem merkezde ve köylerde ciddi bir kar çalışması yapıldı hem de yollarda kalan misafirlerimiz ağırlandı. bizde bu çalışmalara katılan arkadaşlarımızla bir araya geldik. bu kışlar 15-20 yılda bir geliyor. burada aksaray için birlik olduk. biz öncelikle gece-gündüz demeden çalışan tüm ekiplere teşekkür ediyoruz. aksaray bu yoğun karda gerçekten samimiyeti ve davranış modları ile türkiye”ye model olan bir şehir oldu diye ümit ediyorum” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası