banner
Gündem

Karnesini getiren öğrenciler sinemayla buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  ‘Karneni Getir, Sinema Biletini Götür’ isimli etkinlik kapsamında öğrencilerle birlikte Rafadan Tayfa filmini izledi. Aksaray Belediyesi, karne heyecanı yaşayan öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Karnesini..

Karnesini getiren öğrenciler sinemayla buluştu
banner

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  ‘Karneni Getir, Sinema Biletini Götür’ isimli etkinlik kapsamında öğrencilerle birlikte Rafadan Tayfa filmini izledi.

Aksaray Belediyesi, karne heyecanı yaşayan öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Karnesini getirip sinema biletine alan öğrenciler Kültür ParkSite Klas sinemalarının yolunu tuttu. Filmler başlamadan önce sinemayı ziyaret eden Başkan Dinçer, öğrenci ve ailelerle sohbet edip film izledi.

Film sonrası konuşan Evren Dinçer, şu ana kadar 7 bin 100 öğrencinin sinema bileti hediyesi almak için başvurduğunu belirtti. Dinçer şöyle konuştu: “Karnesini getiren öğrencilere şu an vizyonda olan ‘Tay’ ve ‘Rafadan Tayfa- Galaktik Tayfa’  filmlerinin biletini veriyoruz. Öğrencilerimizin ilgi alakasından gayet memnunuz. Tatil bitimine kadar hediye bilet etkinliğinde 25 bin öğrenciye ulaşacağız. Şehrimizde sömestr tatiline giren 91 bin öğrencimiz var. Genç nüfusa sahip bir iliz. eğlenceli ve eğitici yönüyle bilinen bu filmleri çocukların izlemesini sağlamak bizim için gurur verici. Sinema filmlerini izleyen öğrencilerimiz çok mutlu oldular.”

‘UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİK’

Sinema bileti alan Duygu Yılmaz, “Çocuklarım Cuma günü karne aldı. Başkanımız Evren Bey de güzel bir sürpriz yaptı. Bende bugün çocuklarımı sinemaya getirdim. Gerçekten belediyemizin çocuklara olan ilgisi çok farklı. Geçen yılda karne alma döneminde sinema filmi izlemiştik” dedi.

Oğlu Ege Yılmaz ise “Başkanımız sinemayı ziyaret edip bizlerle fotoğraf çekinip film izledi. Çok mutlu olduk. Unutulmaz bir gün geçirdik” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası