banner
Gündem

Kaşlı; ‘Aksaray’a faydalı her faydalı çalışmanın destekçisiyiz’

 tarim platformu Üyelerİnden mİlletvekİlİ kaŞli”ya hayirli olsun zİyaretİ! ticaret borsası başkanı hamit Özkök, ziraat odası başkanı emin koçak, damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı mahmut aktürk, damızlık süt sığırı birliği..

Kaşlı; ‘Aksaray’a faydalı her  faydalı çalışmanın destekçisiyiz’
banner

 tarim platformu Üyelerİnden mİlletvekİlİ kaŞli”ya hayirli olsun zİyaretİ!
ticaret borsası başkanı hamit Özkök, ziraat odası başkanı emin koçak, damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı mahmut aktürk, damızlık süt sığırı birliği başkanı bekir kayan ve ticaret borsası meclis başkanı nurettin yapılcan”dan oluşan aksaray tarım platformu üyeleri,milletvekili ramazan kaşlı”ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
platform üyeleri; “milliyetçi hareket partisinin başta genel başkanı devlet bahçeli olmak üzere aksaray milletvekilimiz ramazan kaşlı ve mhp aksaray teşkilatımızın önce ülkem ve milletim diyerek milli birlik ve beraberliğimize olağan üstü katkıları ve dik duruşları bizleri oldukça memnun etmiştir.”dedi. platform üyeleri ayrıca kaşlı”dan aksaray tarımının ve hayvancılığının gelişmesi adına destek istediklerini belirtmişlerdir.
milletvekili ramazan kaşlı: “tüm kurumlarla olduğu gibi tarım platformu üyelerimizle de birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. tarım platformu aksaray tarımının gelişmesi adına önemli bir görevi üstleniyor. Şahsım ve mhp aksaray teşkilatlarımız olarak tarım platformunun İlimiz için yaptığı her faydalı çalışmaya sonuna kadar destek vermeye hazırız.” şeklinde konuştu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası