banner
Gündem

Kaşlı, ‘Çiftçilerimizin zarar kısa sürede karşılanacaktır’

Aksaray’da bazı bölgelerde etkili olan dolu, Yeşilova ve Yeşiltepe beldelerinde ekili alanlar ve açıkta üretimi yapılan ay çekirdeği, sebze ve meyvelerde zarara neden oldu. MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, dolu..

Kaşlı, ‘Çiftçilerimizin zarar kısa sürede karşılanacaktır’
banner

Aksaray’da bazı bölgelerde etkili olan dolu, Yeşilova ve Yeşiltepe beldelerinde ekili alanlar ve açıkta üretimi yapılan ay çekirdeği, sebze ve meyvelerde zarara neden oldu. MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, dolu nedeniyle zarara uğrayan çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ve Aksaray Ziraat Odası ekipleri tarafından bölgede hasar tespit çalışmaları yapıldığını aktaran Kaşlı, “Rabbim her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun inşallah. Etkili olan dolu nedeniyle tahmini 500-600 dekar ekili arazimizde hasar oluşmuş. Konuyla yakından ilgilenmekteyiz ve bölgedeki çiftçilerimizle, hasar tespit çalışmalarını yürüten kurum ve kuruluşlarla irtibat halindeyiz. Devletimiz her zaman çiftçisinin yanındadır. Benzeri olaylarda nasıl kısa sürede çiftçilerimizin zararları karşılandıysa yine aynı şekilde çiftçi kardeşlerimizin zarar-ziyanları karşılanacaktır” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası