banner
Gündem

Kaşlı MHP’den aday adaylığını açıkladı

mhp aksaray eski İl başkanı ramazan kaşlı 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde mhp”den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. mhp aksaray eski İl başkanı ramazan kaşlı 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde mhp”den milletvekilliği aday..

Kaşlı MHP’den aday  adaylığını açıkladı
banner

mhp aksaray eski İl başkanı ramazan kaşlı 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde mhp”den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.
mhp aksaray eski İl başkanı ramazan kaşlı 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde mhp”den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.
kaşlı; “malumunuz olduğu üzere bir çok alanda olağanüstü durumlar yaşanan ülkemizin içinde bulunduğu durumun bir an önce düzelmesi öncelik amacıyla siyasi irade erken seçim kararı almış bulunmaktadır. 24 haziran 2018 pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinin tarihi önemine değinmek istiyorum. Öncelikle cennet vatanımız üzerinde oynanmak istenilen oyunları, kurgulanan planları, hain hesapları hafızalarımıza kazıyarak hepimiz şunu düşünmek zorundayız. son 1 kasım seçimlerinden bugüne geçen sürede mhp tbmm” de olmasaydı, 15 temmuz akşamı milliyetçi-Ülkücü hareketin lideri de diğer siyasi partilerin liderleri gibi bir pozisyon alsaydı, bugün nasıl bir türkiye”de yaşıyor olacaktık. yaşayıp yaşamayacağımızı, demokrasi ile yönetilip yönetilmeyeceğimizi bilmiyorum ancak önümüzdeki seçimlerin halkımızın hür iradesiyle yapılamayacağını hepimiz adımız gibi biliyoruz. İşte bu sebepten dolayı önümüzdeki dönemde Ülkemizin ülkücü hareketin yönetimine, tbmm “nin mhp”nin en az 301 vekiline her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var.
bunun için önümüzdeki 55 günde başta ailelerimizden, akrabalarımızdan, arkadaşlarımızdan ve koşularımızdan, başlayarak, çarşıda, pazarda, manavda markette ve kaldırımda karşılaştığımız, konuştuğumuz, uzaktan yakından tanıdığımız herkese şu soruyu sorarak oy istemek en doğal hakkımız da haddimiz de; mhp” nin tbmm” de 33 vekil yerine 333 vekille temsil edilmesinin türkiye”mizin bekâsına, milletimizin geleceğine, çocuklarımızın, torunlarımızın yarınlarına faydası ne olur, zararı ne olur? sandığın başına vardığınızda elinizi vicdanınıza koyun, yüreğinize sorun, mühürü 3 hilale vurun, mhp”nin milli duruşunun hakkını verin. tespit ve tavsiyelerinde bu kadar çok haklı çıkan, ancak sandık da hakkını alamayan bu dualı harekete hakkını teslim etmek için 24 haziran”ın tarihi bir fırsat olduğunu anlatmak bu salonu varlığıyla şereflendiren her kardeşim için bir görevdir.
hiç bir amaç tÜrk mİllİyetçİlİĞİ davasından, hiç bir makam ÜlkÜcÜ İrade” den üstün değildir, inancıyla iyi niyet ve samimiyetle temsil ettiğim tüm makamların hakkını vermeye çalıştım, beni biraz yakın tanıyan herkes bilir ki hayatım boyunca makam kavgasında da, mevki kaygısında da olmadım. size, liderimize ve kendimize yakışan bir duruş ve davranışla teşkilâtımızı temsil edeceğimiz sözümü sabrımın en çok zorlandığı anlarda aklımdan çıkarmadan bugün huzurunuza vekiliniz olarak tbmm”de sizi temsil etme adına aday adayı oldum. allah nasİp ederse, devlet bey onay verİrse, mİllet”de oy verirse 1 ayağımın  ankara”da, 1 ayağımın aksaray”da, aklımın sizde olacağından asla şüpheniz olmasın.”diye konuştu. (haber merkezi)
 
 
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası