banner
Gündem

​KAŞLI’NIN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

milletvekili kaşlı “her zaman  halkımızın içinde olacağız”  mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı, tüm teşkilatla birlikte semt pazarlarında esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi. 24 haziran seçimlerinde..

​KAŞLI’NIN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
banner

milletvekili kaşlı “her zaman 
halkımızın içinde olacağız” 
mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı, tüm teşkilatla birlikte semt pazarlarında esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi. 24 haziran seçimlerinde partilerine ve şahsına verdikleri desteklerinden dolayı tüm aksaray halkına teşekkür eden kaşlı; her zaman vatandaşların içinde olacağını ve aksaray”ın sorun v problemlerine çözüm için elinden geldiği ölçüde gayret göstereceğini belirtti.
esnaf ve vatandaşlar da ziyaretinden oldukça memnun olduklarını, seçimden önce verdikleri sözü tutarak ilk defa bir milletvekilinin semt pazarını ziyaret ederek dert, sıkıntı ve sorunları dinlediğini dile getirdi. vatandaşlar “vekilimiz zamanının büyük bir bölümünü aksaray”da geçirerek ve derdimize derman olmaya ve yanımızda durmaya devam her daim devam edecek.”şeklinde konuşarak memnuniyetlerini dile getirdi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası