banner
Gündem

Kaymakam Saçal’dan anaokulu ziyareti

gülağaç kaymakamı elif nur saçal, demirci ortaokulu bünyesindeki anaokulunu ziyaret etti. kaymakam saçal, minik öğrenciler ile eğitime katılarak yakından ilgilendi. kaymakam saçal”ın anaokulu ziyaretine gülağaç İlçe milli eğitim müdürü eşlik..

Kaymakam Saçal’dan  anaokulu ziyareti
banner

gülağaç kaymakamı elif nur saçal, demirci ortaokulu bünyesindeki anaokulunu ziyaret etti. kaymakam saçal, minik öğrenciler ile eğitime katılarak yakından ilgilendi.
kaymakam saçal”ın anaokulu ziyaretine gülağaç İlçe milli eğitim müdürü eşlik etti. anaokulu ziyaretinde minik öğrencilerle sohbet eden kaymakam saçal, bir yandan da yetkililerden okul çalışmaları hakkında bilgi aldı.
okuldaki idareci ve öğretmenlerle de bir toplantı gerçekleştiren saçal, okul öncesi eğitimin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim sürecine başlamadan önce ilkokula hazırlanmaları açısından sağladığı öneme dikkat çekti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası