banner
Spor

Kepez Belediyespor hazırlıkları sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 11’inci haftasında deplasmanda Kepez Belediyespor’a konuk olacak. Dağılgan Spor Tesisleri’nde Kepez Belediyespor hazırlıklarını sürdüren..

Kepez Belediyespor hazırlıkları sürüyor
banner

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 11’inci haftasında deplasmanda Kepez Belediyespor’a konuk olacak.

Dağılgan Spor Tesisleri’nde Kepez Belediyespor hazırlıklarını sürdüren Teknik direktör Fahrettin Sayhan yönetimindeki siyah beyazlı ekip antrenmana ısınma hareketleriyle başlayarak 5’e 2 top kapmacayla devam etti. İdman, çift kale maçla sona erdi.

Haftayı değerlendiren Sayhan, “Hopa maçı beklediğimiz gibi zor geçti. Çünkü ekonomik olarak ligin en güçlü takımlarından bir tanesi ve iyi transferler yaptılar. Şanssız bir şekilde lige başladılar. 2 galibiyet alarak bize moralli gelmişlerdi. Tüm futbolcularımın ayaklarına sağlık. İlk 18 dakikada 3 tane pozisyon kaçırdık. Hemen ardından bir talihsiz gol yedik. İlk yarı istediğimiz sonucu elde edemedik. İkinci yarıda sistemi 4-4-2 getirdik ve oyuncularımın coşkusuyla goller bularak maçı kazandık. Takım olarak çok mutlu olduk. Kiminle oynarsak oynayalım aynı ciddiyet ve coşku ile sahaya çıkıyoruz. Furkan Hopa maçında sakatlandı. Cezmi idmanlara katıldı. Son 4 maçımızda galip gelerek hanemize 12 puan yazdırdık. Kepez Belediyespor ligde 19 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Zor ve seyir zevki yüksek bir maç olacak. Bizim hedefimiz galibiyet. Onun için sıkı bir idman yapıyoruz. Hedefimiz deplasmanda galip gelip liderlik koltuğuna oturmak” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası