banner
Spor

KILIÇARSLAN YAZ FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ

kılıçarslan spor kulübü yaz futbol okulu 5-15 yaş aralığında cumartesi ve pazar günleri arena halı sahada yapılıyor.  kılıçarslan spor kulübü yaz futbol okulu 5-15 yaş aralığında cumartesi ve pazar günleri..

KILIÇARSLAN YAZ FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ
banner

kılıçarslan spor kulübü yaz futbol okulu 5-15 yaş aralığında cumartesi ve pazar günleri arena halı sahada yapılıyor. 
kılıçarslan spor kulübü yaz futbol okulu 5-15 yaş aralığında cumartesi ve pazar günleri arena halı sahada yapılıyor.
15 martta başlayan yaz futbol okuluna okulların sona yaklaşması ile yoğun bir ilgi var.sıcaktan korunaklı kapalı halı sahalarda yapılan antrenmanlar yaş ve seviye grupları halinde düzenleniyor. havaların ısınması ile çocukların gözde sporu futbola ilginin artması bekleniyor. futbol antrenmanlarında futbol beceri eğitiminin yanındaeğitsel oyunlar, koordinasyon, sürat, temel kuvvet gibi çalışmalar da yapılıyor. çocukların sosyal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerini destekleyecek antrenman programları eğlenceli ve eğitici geçiyor.
kuruluşunun beşinci yılında yaz futbol okulu, kış futbol okulu, yaz ve kış kampları ile futbol altyapısında önemli işlere imza atan kılıçarslan spor kulübü, u 14 ve u-16 yaş gruplarında aksaray şampiyonu olarak ilimizi grup maçlarında temsil edecek. futbol okulu ve kulüp çalışmaları ile yüzlerce çocuk ve gencimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutan kulübümüz, eğitimci antrenörler ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor. aksaray”da okul sporları, futbol altyapı ve üstyapıda önemli başarılar elde eden antrenör kadrosu ile velilerin ve spor kamuoyunun güvenini kazanan kılıçarslan, sosyal sorumluluk projeleri ile sosyal ekonomik yönü zayıf öğrencileri bünyesine katıyor, köy okullarını tarayan kulübümüz yetenekli oyuncuları keşfederek aksaray futboluna kazandırıyor.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası