banner
13

‘Kişiye özel hediyeler’

sevdiklerinizle beraber mutlu bir yılbaşı gecesi geçirmenizi sağlayacak hediyeler kültür parksite avm”de görücüye çıktı. aksaray doğuş ofset yetkilisi ahmet sefa, “yeni yıla girmemize günler kala yılbaşı hediyesi konusunda siz de..

‘Kişiye özel hediyeler’
banner

sevdiklerinizle beraber mutlu bir yılbaşı gecesi geçirmenizi sağlayacak hediyeler kültür parksite avm”de görücüye çıktı.
aksaray doğuş ofset yetkilisi ahmet sefa, “yeni yıla girmemize günler kala yılbaşı hediyesi konusunda siz de bir türlü karar veremiyor ve kime, ne alacağınızı bilmiyorsanız, size mutluluk saçan yılbaşı hediyelerini sunuyoruz” diye konuştu.
aksaray”da 10 yıldır hediyelik eşya sektöründe hizmet veren sefa, “Ürettiğim ve tasarladığım hediyelik ürünlere başta gençler olmak üzere kurum kuruluşlar, işyerlerinden gelen taleplere göre ürün üretiyoruz. her yıl düzenli olarak yeni öncesi aksaray”ın güzide de alışveriş merkezilerinden olan kültür parksite”de standımızı açıyoruz. birbirinden güzel ve bir kadarda enteresan hediyeler var. bizim sürekli müşterilerimiz bizi görünce mutlu oluyorlar. yaptığımız yeni yıl ürünleri: kişiye özel müzikli kutular, fotoğraflı bardak, tabak, yastık, anahtarlık, kolye gibi birçok ürünleri de 1 gün içinde yapıp müşterilerimize teslim ediyoruz” dedi. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası