banner
Gündem

Koçaş, tebrik çiçeklerinin gelirini bağışladı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, tebrik amacıyla kendisine gönderilen çiçeklerin gelirini Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği’ne bağışladı.Koçaş, 24 Kasım 2022’de yapılan seçimde ATSO Başkanı seçilmesi..

Koçaş, tebrik çiçeklerinin  gelirini bağışladı
banner

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, tebrik amacıyla kendisine gönderilen çiçeklerin gelirini Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği’ne bağışladı.Koçaş, 24 Kasım 2022’de yapılan seçimde ATSO Başkanı seçilmesi dolayısıyla tebrik amacıyla gönderilen çiçeklerin gelirini derneğe bağışlama kararı aldı.

Koçaş, “Üyelerden ve kamuoyundan gelen çiçeklerin hayır işine vesile olmasını dileyerek böyle bir bağışta bulunduk. Göreve geldiğimden bugüne kadar gerek telefonla gerekse mesajla tebrik eden ve odamızı çiçek bahçesine çevirerek bizleri onurlandıran tüm büyüklerime ve kardeşlerime teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gelen çiçeklerin gelirini odamız adına Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği’ne bağışlıyoruz. Gücümüz birlikteliğimiz, iyi ki varsınız” diye konuştu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası