banner
Asayiş

Köpeğin saldırısına uğrayan 6 yaşındaki çocuk yaralandı

aksaray”da suriye uyruklu neof İ. (26) kendi köpeğini beslediği sırada yanlarına gelen başka bir köpek, yeğeni f. e. İ. saldırılıp, başından ve karnından ısırdı. dayısının müdahalesiyle köpeğin saldırısından kurtarılan minik..

Köpeğin saldırısına uğrayan 6 yaşındaki çocuk yaralandı
banner

aksaray”da suriye uyruklu neof İ. (26) kendi köpeğini beslediği sırada yanlarına gelen başka bir köpek, yeğeni f. e. İ. saldırılıp, başından ve karnından ısırdı. dayısının müdahalesiyle köpeğin saldırısından kurtarılan minik f. hastaneye kaldırıldı.  olay, bugün saat 16.30 sıralarında somuncu baba mahallesinde meydana geldi. neof İ.,  yeğeni f. e. İ. ile müstakil evlerinin önünde beslediği köpeğine yiyecek verdi. bu sırada yanlarına gelen başka bir köpek minik f. e. İ”ye saldırıp, başı ve karnından ısırdı. neof İ. de müdahale edip köpeği uzaklaştırdı. yaralanan çocuğun ihbar üzerine çağrılan ambulansla aksaray eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

olayı anlatan dayı neof İ., ”köpeğimize et verirken başka başıboş köpek yeğenime saldırdı. bende hemen müdahale edip kurtardım. bu esnada kafasından ve karnından ısırdı. “”dedi.
polis olayla ilgili soruşturma başlattı. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası