banner
Gündem

Köylerde su sorunu adım adım çözüme kavuşturuluyor

taptuk emre ve kutlu köyler”de su ile ilgili yapılan çalışmalar tamamlanırken, yuva ve ulukışla köylerindeki çalışmaların da tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. taptuk emre ve kutlu köyler”de su ile ilgili yapılan..

Köylerde su sorunu adım  adım çözüme kavuşturuluyor
banner

taptuk emre ve kutlu köyler”de su ile ilgili yapılan çalışmalar tamamlanırken, yuva ve ulukışla köylerindeki çalışmaların da tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.
taptuk emre ve kutlu köyler”de su ile ilgili yapılan çalışmalar tamamlanırken, yuva ve ulukışla köylerindeki çalışmaların da tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.
aksaray İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ; “İl Özel İdaresi su ve kanal hizmetleri müdürlüğümüzce taptuk emre ve kutlu köyde yürütülen çalışmalar tamamlanmıştır. taptuk emre köyünde 1.600 metre içme suyu cazibeli isale hattı, 1 adet 10 metrekap toplama odası ile kutlu köyünde 1.900 metre içme suyu terfili isale hattı yapılması planlanan iş tamamlanarak köy halkının kullanımına sunulmuştur. ayrıca kutlu köyünde iskan evleri için 1.800 metre içme suyu ek şebekesi de tamamlanmak üzere.”dedi.
yuva ve ulukışla”da devam eden çalışmalarda da sona gelindiğini aktaran altuntağ; “yuva köyü iskân evleri içme suyu ek şebeke hattı,terfi binası ve enerji nakil hattı yapılması,kutlu köyü iskân evleri içme suyu ek şebekesi yapılması işi ve ulukışla köyü “kanalizasyon terfi hattı baca içi terfi istasyonu yapılması” işinin montaj çalışmaları başlamıştır. yuva köyünde 1.800 metre ek içme suyu şebekesi, 1 adet terfi binası ve enerji nakil hattı buna ek olarak yine yuva köyünde İskan evlerine foseptik çukur açılması işi devam etmektedir.sert zeminde şu ana kadar 50 adet bireysel foseptik çukuru açılmış ve kullanılmaya başlanılmıştır.  a ulukışla köyü “kanalizasyon terfi hattı baca içi terfi istasyonu yapılması” işinin montaj çalışmaları başlamıştır.ekiplerimiz aralıksız çalışarak kısa sürede yapılan çalışmaları tamamlayarak köy halkımızın kullanımına sunulacaktır.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası