banner
Gündem

Koyuncu ‘Gün tek yürek olma günüdür’

AK Parti Aksaray İl Başkan Vekili Mehmet Ali Koyuncu, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma sebep olan depremle bilgili açıklamalarda bulundu.85 milyonun tek yürek olduğunu söyleyen Koyuncu, “Bizlere ümitsizliğe kapılmak asla..

Koyuncu ‘Gün tek  yürek olma günüdür’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkan Vekili Mehmet Ali Koyuncu, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma sebep olan depremle bilgili açıklamalarda bulundu.85 milyonun tek yürek olduğunu söyleyen Koyuncu, “Bizlere ümitsizliğe kapılmak asla yakışmaz. Belediyelerimiz ve Aksaray teşkilatımız tüm imkânlarını seferber etmiş durumda. İlk günden beri yardımlarımız sürüyor. Devlet ve millet olarak yaralarımızı daha önce sardığımız gibi bugün de saracağımıza hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır” dedi.

Türkiye’nin tüm illerinde olduğu gibi Aksaray’ın da seferberliğe katıldığını belirten Koyuncu şöyle konuştu: “Deprem bölgelerine yardım ulaştırmak için teşkilatımızın tüm kademeleri ile birlikte ilk andan itibaren seferber olduk. Teşkilat birimlerimiz kurtarma ve yardımlaşma koordinasyonunu sağlamak amacıyla deprem bölgesindeki AFAD ile irtibata geçmiştir. İlk günden bugüne Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, teşkilat üyelerimiz deprem bölgelerinde faaliyetlerini yürütmektedir. Deprem bilimcilerinin ifadesiyle dünya tarihinin en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Valiliklerimiz, Belediyelerimiz, STK’larımız tüm imkânlarını seferber etmiş durumda. İlk günden beri yardımlarımız sürüyor. Gün, birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür. Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Birlik ve beraberlik çağrısını tekrarlayan Koyuncu, “Gün, birlik olma günüdür. Gün; kardeşimizi enkazın altından daha erken nasıl çıkartabiliriz, bir kardeşimizi daha nasıl ısıtabiliriz diye gayret etme ve tek ses olma günüdür. Türkiye tek ses, tek yürek, tek bir nefes, tek bir beden, tek bir vücut olarak Allah’ın izniyle devletimizin gücüyle, milletimizin inancı ve desteğiyle bu depremin yaralarını da sıkı bir şekilde saracaktır” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası