banner
Gündem

Koyunları telef olan aileye Valilik el uzattı

aksaray”da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden alkollü sürücü koyun sürüsüne daldı, 2 kişi yaralanırken, 21 koyun da telef oldu. koyunları telef olan Şerife keser, “eşimin emeklisi de yok, 2 çocuğum..

Koyunları telef olan  aileye Valilik el uzattı
banner

aksaray”da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden alkollü sürücü koyun sürüsüne daldı, 2 kişi yaralanırken, 21 koyun da telef oldu. koyunları telef olan Şerife keser, “eşimin emeklisi de yok, 2 çocuğum için karda, kışta hayvanlarımızın arkasındaydım. bizim tüm geçim kaynağımız bu hayvanlardı. devlet büyüklerimden yardım bekliyorum” dedi. aksaray valiliğinden  yapılan açıklamada keser ailesinin ve okuttukları öğrencilerin mağdur olmaması için gerekli desteğin sağlanacağı belirtildi. (aksaray egemen gazetesi haber servisi)aksaray”da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden alkollü sürücü koyun sürüsüne daldı, 2 kişi yaralanırken, 21 koyun da telef oldu. koyunları telef olan Şerife keser, “eşimin emeklisi de yok, 2 çocuğum için karda, kışta hayvanlarımızın arkasındaydım. bizim tüm geçim kaynağımız bu hayvanlardı. devlet büyüklerimden yardım bekliyorum” dedi. aksaray valiliğinden  yapılan açıklamada keser ailesinin ve okuttukları öğrencilerin mağdur olmaması için gerekli desteğin sağlanacağı belirtildi. (aksaray egemen gazetesi haber servisi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası