banner
Gündem

Kuaförler, kimsesiz çocuklara ışık oldu

ankaralı kuaförler ‘kimsesiz çocuklara işık ol” adıyla başlattıkları kampanya kapsamında bir etkinlik düzenledi. temsili saç kesiminin yapıldığı etkinliğin biletlerinden elde edilen gelir sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumuna bağışlandı. ankara..

Kuaförler, kimsesiz çocuklara ışık oldu
banner

ankaralı kuaförler ‘kimsesiz çocuklara işık ol” adıyla başlattıkları kampanya kapsamında bir etkinlik düzenledi.
temsili saç kesiminin yapıldığı etkinliğin biletlerinden elde edilen gelir sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumuna bağışlandı.
ankara kuaförler güzellik salonları İşletmecileri ve manikürcüler esnaf odasınca (akgo) kimsesiz çocuklara ışık ol adıyla bir yardım etkinliği düzenledi.
etkinlikte aksaray moss akademinin sahibi dilber serin makeup yarışmasında ikinci oldu.
aksaray berberler ve kuaförler odası başkanı mehmet doğan, “kimsesiz çocuklara ışık ol, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ankara”da düzenlenen programa aksaray”ı temsilen odamız üyelerinden İlkay deniz sezer, zeliha Özatlı ve dilber serin katıldı. böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesine katılan üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu. haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası