banner
Gündem

‘Kültür ve sanatla alakalı etkinlikleri önemsiyoruz’

mİmar adayi ÖĞrencİler İlk projelerİnİ sergİledİ mİmar adayi ÖĞrencİler İlk projelerİnİ sergİledİ aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, mimarlığın kültür ve sanatın önemli unsurlarından birisi olduğunu söyledi. 2017-2018..

‘Kültür ve sanatla alakalı  etkinlikleri önemsiyoruz’
banner

mİmar adayi ÖĞrencİler İlk projelerİnİ sergİledİ mİmar adayi ÖĞrencİler İlk projelerİnİ sergİledİ

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, mimarlığın kültür ve sanatın önemli unsurlarından birisi olduğunu söyledi. 2017-2018 döneminde eğitim-öğretime başlayan mimarlık ve tasarım fakültesi öğrencileri, uygulama derslerinde hazırladıkları çalışmaları bir sergiyle beğeniye sundu. çizim, desen, doku, imgeleme ve tasarım çalışmalarının yer aldığı serginin açılışında konuşan rektör Şahin, kendisinin de uzun yıllar mimarlık fakültelerinde derslere girdiğini anımsattı. mimarlığın kültür ve sanatın önemli unsurlarından birisi olduğunu; asÜ” de de kültür ve sanatla alakalı etkinlikleri önemsediklerini kaydeden Şahin, “buradaki çalışmalardan daha önemlisi, hayatta güzel eserler ortaya çıkarmaktır. belki bundan yüz yıl sonra ‘bu güzel eseri kim yapmış?” sorusuna, ‘asÜ”lü bir öğrencimizin tasarımı” şeklinde cevap verebilmemiz hepimizi gururlandırır. buna benzer sergi ve açılışları ileriki zamanlarda daha çok yapacağız” şeklinde konuştu. açılışta konuşan fakülte dekanı prof. dr. ayşegül yıldız ve mimarlık bölüm başkanı prof. dr. güzin demirkan türel de, serginin oluşmasına emek veren herkese teşekkür ettiler. etkinlik, serginin gezilmesi ve en beğenilen projeleri hazırlayan öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesiyle tamamlandı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası