banner
Asayiş

Kültürpark’a denetim uygulamasında tam not

Aksaray’da aile çay bahçeleriyle birçok vatandaşa özellikle yaz sezonu ev sahipliği yapan Kültürpark denetimden geçti. Denetim sonuçları asayiş berkemal dedirtti. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü..

Kültürpark’a denetim uygulamasında tam not
banner

Aksaray’da aile çay bahçeleriyle birçok vatandaşa özellikle yaz sezonu ev sahipliği yapan Kültürpark denetimden geçti. Denetim sonuçları asayiş berkemal dedirtti.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından narkotik dedektör köpeği eşliğinde ‘Narko Sokak’ uygulamasında; Kültürpark içerisinde yapılan 317 şahıs sorgusu, GBT kontrolü ve üst aramalarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Yetkililerin denetimler çerçevesinde yapılan uygulamalar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizin korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında yaşamlarını sürdürebilmesi için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi. Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası