banner
Gündem

KURAKLIK GİYİM SEKTÖRÜNÜDE ETKİLEDİ

kuraklik gİyİm sektÖrÜnÜde etkİledİ kuraklik gİyİm sektÖrÜnÜde etkİledİ havaların kuraklık geçmesi giyim sektörünü de etkiledi. aksaray’da giyim sektöründe hizmet veren esnaflar havaların kurak geçmesi sektörün durgun geçmesine bağlıyor. aksaray’da şemsiyeli..

KURAKLIK GİYİM SEKTÖRÜNÜDE ETKİLEDİ
banner

kuraklik gİyİm sektÖrÜnÜde etkİledİ

kuraklik gİyİm sektÖrÜnÜde etkİledİ
havaların kuraklık geçmesi giyim sektörünü de etkiledi. aksaray’da giyim sektöründe hizmet veren esnaflar havaların kurak geçmesi sektörün durgun geçmesine bağlıyor. aksaray’da şemsiyeli sokakta seval kundura mağaza sahibi sinan hızlı, ayakkabı sektörünün kuraklı nedeniyle durgun geçtiğini ifade eden hızlı;” ayakkabı satışları yüzde 70’lere kadar geriledi. havalarda yağış yok. yağış olmadığından birde bu doların yükselmesi satışlarımızı baya bir etkiledi diyebiliriz. piyasa genel olarak durgun geçiyor. İnşallah en kısa zamanda işler tekrar canlanmaya başlar. esnaflarda kış sezonunu güzel bir şekilde geçiririz diye ümit ediyoruz. gördüğümüz gibi aksaray kuraklık geçiyor. yağış olmadığından dolayı sektör durgun geçiyor.”dedi.
ayakkabı fiyatları ile ilgili bilgiler veren hızlı;” Şu anda botlarda olsun kışlık ayakkabılarda olsun bir artış yok, ama bu doların yükselmesi 2017 yılında alacağımız yazlık ayakkabılara yansıyacak. kışlık ayakkabı çeşitlerimizde şu anda bir fiyat artışı yok.”diye konuştu.
satiŞlar yÜzde 50 durdu
kapalı çarşıda giyim sektöründe hizmet veren aktaşlar giyim mağaza sahibi ramazan göktaş;” doların ve avronun yükselmesi tüm esnaflar olarak etkileniyoruz. genel olarak piyasada bir durgunluk var. Şu anda kış mevsimi olduğundan yaza bakarak biraz daha durgun geçiyor. vatandaşlarda para var ama harcamıyor. ekonomi düzelse vatandaş da tedirgin olmaktan kurtulacak. en kısa zamanda ekonomi tekrar canlanır ve tüm aksaray esnafı olarak rahatlarız. fiyatlarda bir artış yok ”dedi. foto-haber: yusuf yildiz
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası