banner
Gündem

Kurban Bayramı yeryüzünün tüm renkleriyle yakınlaşmaktır

aksaray beşir derneği il temsilcileri her kurban bayramında olduğu gibi bu yılda kurban bayramında kimsesiz ve öksüzleri unutmayarak yardıma muhtaç aileleri gözetecek. aksaray beşir derneği il temsilcileri her kurban bayramında..

Kurban Bayramı yeryüzünün tüm renkleriyle yakınlaşmaktır
banner

aksaray beşir derneği il temsilcileri her kurban bayramında olduğu gibi bu yılda kurban bayramında kimsesiz ve öksüzleri unutmayarak yardıma muhtaç aileleri gözetecek. aksaray beşir derneği il temsilcileri her kurban bayramında olduğu gibi bu yılda kurban bayramında kimsesiz ve öksüzleri unutmayarak yardıma muhtaç aileleri gözetecek. beşir derneği aksaray İl temsilcisi mustafa yılmaz yapmış olduğu açıklamada; “kulluğun, adanmışlığın bir vesilesidir kurban. bir olmayı, halden anlamayı, fedakârlığı ve paylaşmayı öğretir bize kurban. bir yetimin mutluluğunun sevincini, bir mahzun gönlün samimi duasını ulaştırır bize kurban. bir hisse ile mutluluğu paylaştırır, kulluğumuzu olgunlaştırır ve rabbimize yakınlaştırır bizi kurban. kurban yakınlaşmaktır, paylaşmaktır. beşir derneği olarak yurtiçi ve yurtdışında kurban organizasyonları düzenleyerek kardeşliğin ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatmanın gayretindeyiz. biz biliyoruz ki, her kurban bayramında bizim yolumuzu bekleyen insanlar var. bağışlayacağınız bir hisse kurban, açlık sınırındaki ihtiyaç sahiplerinin umudu, mahzun yüzlerde mutlu bir tebessüm olacaktır. vacip, şükür, akika, adak ve benzeri niyetler ile kesilmek ve etini dağıtmak üzere beşir derneği”ne verdiğiniz vekâlet ile İslami kurallara uygun bir şekilde kurbanınızı kesmiş olacaksınız. türkiye genelinde 246 temsilciliğimizle gerçekleştirdiğimiz vekâleten kurban kesim organizasyonumuz, en ücra noktalardaki ihtiyaç sahiplerinin dahi yüzlerini güldürmeye ve hayır dualar almaya vesile olmaktadır. yurtdışında da gerçekleştirdiğimiz aynı organizasyon ile kurban bağışlarınızın paylarını afrika”nın, orta asya”nın, balkanların ve gönül coğrafyamızın mazlum insanlarına ulaştırıyoruz. vekâleten kurban kesim organizasyonlarımızı imkân dâhilinde video ve fotoğraf ile kayıt altına alarak bağış takip sistem”imize yüklüyor ve size özel ekranda bağışınızı kolayca takip edebilmenizi sağlıyoruz. her kurban bayramında yeryüzünün renkleriyle yakınlaşmak, bağışlarınız vesilesiyle yaşanan mutluluklara hissedar olmak istiyorsanız vekâleten kurban organizasyonumuza katılabilirsiniz.” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası