banner
Spor

Kuzeyboru lige hazır

türkiye voleybol federasyonu misli.com sultanlar ligi”nin takımlarından kuzeyboru, 2021-2022 sezonuna iddialı hazırlanıyor. yeni sezon öncesi ihlara turnuvasını kazanan ve türkiye kupasında çeyrek finale kalan kuzeyboru ekibi 2021-2022 sezonu 9 ekim”de..

Kuzeyboru lige hazır
banner

türkiye voleybol federasyonu misli.com sultanlar ligi”nin takımlarından kuzeyboru, 2021-2022 sezonuna iddialı hazırlanıyor. yeni sezon öncesi ihlara turnuvasını kazanan ve türkiye kupasında çeyrek finale kalan kuzeyboru ekibi 2021-2022 sezonu 9 ekim”de başlayacak sultanlar ligi”ne en iyi şekilde girmeyi hedefliyor.
atatürkspor salonunda yapılan idman sonrası açıklamalarda bulunan başantrenör mustafa suphi doğancı, “türkiye kupası maçları ile sezona başladık ve bizim için güzel geçti. türkiye kupasında gruptan çıkmak istiyorduk. grubumuz çok dengeli bir gruptu. aydın büyükşehir belediyesi ile nilüfer belediyesi bizim ligde de önemli rakiplerimizden. nilüfer maçını çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz ama son maçta sarıyer belediyesinden aldığımız galibiyetle üst tura çıktık. telafi ettiğimizi düşünüyorum. çeyrek final kurası da önümüzdeki günlerde çekilecek ve ocak ayında da çeyrek finali oynayacağız. lig maçlarımız 9 eylül”de başlıyor. cumartesi günü deplasmanda sarıyer belediyesi ile oynayacağız. bu maç tabi ki kupa maçından farklı olacaktır. bu maçta her iki takımda daha hazırlıklı olacaktır. ligde ilk 6 maçımız çok zorlu. rakip olarak değerlendirdiğimiz 6 takımla birden oynayacağız” dedi.
‘takimin genel durumu
pozİtİf gİdİyor”
doğan, “hazırlık dönemi bizim için olumlu geçti. ihlara kupasında oynadığımız maçlar ile öncesinde bursa ve İstanbul”da oynadığımız maçlarda gayet iyi geçti. takımın genel durumu pozitif gidiyor. lig maçlarının telafisi olmadığı için hata yapmadan, adım adım gidip maçları değerlendirip, önümüze bakmak istiyoruz. takımda sakatlanan oyuncu ya da herhangi bir sıkıntımız yok. Şu an işin hazırlık sürecindeyiz. İnşallah lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. aksaray”daki maçlarımızı seyirci ile oynamak istiyoruz. seyirci maçlarda büyük fark yaratıyor ve maçın işleyişini değiştiriyor. ihlara kupasındaki ortam çok güzeldi. aynı ortamı lig maçlarında da yaşamak istiyoruz. bu bizim için çok önemli. tüm aksaray halkını maçlarımıza davet ediyoruz. takımlarına sahip çıkarlarsa bizde çok mutlu oluruz. çok güzel bir voleybol müsabakası izleyeceklerinden eminim. bu yıl çok iddialı bir takımımız var” dedi.
‘bu yil hedef avrupa”
ihlara kupasına ev sahipliği yaptığımızı söyleyen kuzeyboru kaptanı arelya karasoy, “çok güzel bir hazırlık sezonu geçirdik. bol bol hazırlık maçı yaptık. ihlara kupasını kazandık. birçok takımı şehrimizde ağırladık ve onlara aksaray”ı tanıttık. antrenmanlarımızı sürdürüyoruz ve sultanlar ligi başlıyor. bu hafta sonu İstanbul”da sarıyer”de 12 ekim salı günü yine evimizde türk hava yollarını ağırlayacağız. tüm voleybol severleri maçlarımıza bekliyoruz. bu yıl hedefimiz avrupa” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası