banner
Spor

​Lider Belediyespor Adanayı ağırlıyor

spor toto bal ligi 5″inci grup”ta şampiyonluk  mücadelesi veren temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 15″inci haftasında karşılaşacağı adana büyükşehir belediyespor  hazırlıklarını tamamladı.  spor toto bal ligi 5″inci grup”ta şampiyonluk  mücadelesi veren..

​Lider Belediyespor Adanayı ağırlıyor
banner

spor toto bal ligi 5″inci grup”ta şampiyonluk  mücadelesi veren temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 15″inci haftasında karşılaşacağı adana büyükşehir belediyespor  hazırlıklarını tamamladı.  spor toto bal ligi 5″inci grup”ta şampiyonluk  mücadelesi veren temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 15″inci haftasında karşılaşacağı adana büyükşehir belediyespor  hazırlıklarını tamamladı. dağılğan spor tesissilerinde  teknik patron ufuk uysal tarafından idmana  düz koşu beşe iki top kapmaca ve çift kale maçta adana büyükşehir belediyespor  provası ile idmanı tamamladı. maç sonunda takımın durumunu değerlendiren teknik patron uysal,hafta başından buyana iyi hazırlındık.bu maçta saha ve seyirci avantajını kullanıp 3 puanın almak istiyoruz. Şehrimizdeki tüm takımlar bu hafta bize destek olacaklarını açıklamaları bizleri çok mutlu etti. bunun yanı sıra tüm aksaray halkını maça davet ediyoruz.takım olarak  sahada aslanlar gibi mücadele edip 3″puanı şehrimize armağan etmek istiyoruz."dedi .
dağılgan stadında oynanacak olan maçın başlama saati ise 14:00 olarak belirlendi. zorlu maçın hakem üçlüsü ise osmaniye bölgesinden burak aksak, gaziantep bölgesinden yusuf Şimşek ve kübra kahraman olacak.
 
                              haftanın maçları
68 aksaray belediyespor    –        adana büyükşehir belediyespor             
belen belediyespor            –          talasgücü belediyespor
kayseri Şekerspor              –            arsuz karaağaç 1967
kilis belediyespor              –             nevşehirspor gk
kürkçülerspor                   –              yozgatspor 1959 fk
7 mart kadirli demir       –            2005 azatlıspor
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası