banner
Spor

Liderliği koruduk

spor toto bal ligi 5 grupta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor sezonun 12. haftasında arsuz karaağaçspor”u konuk etti.  spor toto bal ligi 5 grupta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray..

Liderliği koruduk
banner

spor toto bal ligi 5 grupta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor sezonun 12. haftasında arsuz karaağaçspor”u konuk etti. 
spor toto bal ligi 5 grupta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor sezonun 12. haftasında arsuz karaağaçspor”u konuk etti. 3 önemli oyuncudan yoksun olarak maça başlayan siyah beyazlı temsilcimiz ilk dakikalarda tutuk bir oyun sergiledi. İlk yirmi dakika istediği futbolu sahada sergileyemeyen ve pozisyon üretmekte zorlanan ekibimiz rakip takımın sert futbolu karşısında da zaman zaman zor anlar yaşadı.  kalan dakikalarda oyun kurmaya çalışan ve daha etkili ataklar geliştirmek için topa hakim olan takımımız aradığı golü bir türlü bulamadı ve ilk devre başladığı gibi 0-0 sona erdi.
maçın ikinci devresine de tutuk bir oyunla başlayan ve istenileni sahada veremeyen aksaray belediyespor aradığı pozisyonu ve pozisyonla beraber golü 83. dakikada buldu. haşim ateş  ile 1-0 öne geçen temsilcimiz kalan 7 dakikada galibiyeti korumak adına orta saha ve defans ağırlıklı bir oyun sergiledi. alınan bu galibiyetle siyah-beyazlı ekip liderlik koltuğunu da korudu. erkan altuntaŞ”ın haberi 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası