banner
Gündem

LÖSEV Aksaray’da aileler ile buluşuyor

lÖsev,  anadolu”ya tır dolusu lÖsev yardımı projesi kapsamında türkiye”nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam ediyor. lÖsev,  anadolu”ya tır dolusu lÖsev yardımı projesi kapsamında türkiye”nin..

LÖSEV Aksaray’da  aileler ile buluşuyor
banner

lÖsev,  anadolu”ya tır dolusu lÖsev yardımı projesi kapsamında türkiye”nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam ediyor.
lÖsev,  anadolu”ya tır dolusu lÖsev yardımı projesi kapsamında türkiye”nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam ediyor.
‘İyilikler tırı” bugün aksaray 15 temmuz milli İrade meydanı”nda konumlanarak aksaraylı ailelere yardımlarını elden ulaştıracak.
lÖsev, lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar iyi ve doğal beslenmenin değerli olduğunu belirterek, ailelerinin yüzde 82″sinin asgari ücret ve altında gelire sahip olduğunu açıkladı. bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenmek ve sağlıklı koşulları sağlamak için desteğe ihtiyaç duyduklarının altını çizdi.
hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ülkenin pek çok şehrini dolaşan lÖsev”in İyilikler tırı bugün aksaray”da. türkiye”nin tüm bölgelerine giyim, tekstil, gıda, et, kırtasiye, oyuncak,  kuru gıda, temizlik malzemeleri gibi, bir lösemi ve kanser hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları içeren yardımları götüren lÖsev İyilikler tırı, aksaray”da da koli koli mutluluk dağıtacak. lösemili ve kanserli çocuklar aileleriyle birlikte organizasyona katılacak. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası