banner
Gündem

Makamlar çocukların oldu

Aksaray’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle resmi kurumların makam koltuklarına çocuklar oturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna..

Makamlar çocukların oldu
banner

Aksaray’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle resmi kurumların makam koltuklarına çocuklar oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturma töreninde çocuklar çeşitli talimatlar verdi.

CEMRE’NİN TALİMATI AYDOĞDU’NUN ÇOCUK ŞENLİĞİNE KATILMASI OLDU

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun makam koltuğuna valiyi temsilen İlkokul öğrencisi Elif Cemre Öter geçti.

Vali Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kömürcü Mehmet Baysal İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı.

Temsili olarak valilik makamına oturan Elif Cemre Öter’in ilk talimatı, okullarında yapacakları çocuk şenliğine Vali Aydoğdu’nun katılmaları yönünde oldu.

KÜÇÜK BELEDİYE BAŞKANI KEREM ÖLÇÜ, BELEDİYE ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN KEREM’İN İLK TALİMATI DAHA FAZLA FİDAN DİKİLMESİ YÖNÜNDE OLDU

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in makam koltuğuna belediye başkanını temsilen 4. Sınıf öğrencisi Kerem Ölçü geçti.

Dinçer, makamını bir süreliğine Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Kerem Ölçü’ye teslim etti.

Okul Müdürü Mehmet Aras, öğretmeni Lale Kaya ve arkadaşları ile Aksaray Belediyesi hizmet binasına gelen küçük Başkan Kerem Ölçü ‘nün ilk talimatı Kültür Müdürlüğüne oldu. Okullarda yürütülen kültürel etkinliklerin çok sevildiğini ifade eden Ölçü bu tür etkinliklerin artırılmasını istedi.

Aksaray Belediyesine bağlı diğer birim müdürlerini de tek tek arayan Kerem Ölçü, birim müdürlerinden bilgiler alarak talimatlar verdi. Aksaray Belediyesi tarafından okullarda düzenlenen tiyatro gösterilerinin yaygınlaşması gerektiğini söyleyen Kerem Ölçü, Aksaray’da yürütülen ağaçlandırma çalışmalarının artması gerektiğini söyledi.

AKSARAY İLÇELERİNDEN SULTANHANI, ESKİL, GÜZELYURT VE SARIYAHŞİ KAYMAKAMLIKLARINDA DA ÇOCUKLAR KAYMAKAMLARIN MAKAM KOLTUĞUNA OTURDU

23 NİSAN’DA KAYMAKAMLARDA  MAKAM KOLTUKLARINI DEVRETTİ

Sultanhanı Kaymakam Vekili Yunus Coşkun, makam koltuğunu Sultanhanı Atatürk İlkokulu’nda eğitim gören 4. Sınıf öğrencisi Göksu Bekmez’e devretti. Törenin ardından Sultanhanı Kaymakam Vekili Coşkun, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve protokol üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kervansaray önünde düzenlenen programda çocuklarla vakit geçirdi.

 

Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun makam koltuğunu Eskil Cumhuriyet İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Melek Kesikbaş’a bıraktı.

Kaymakam Coşkun, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Eskil Cumhuriyet Savcısı Yasemin Talaş ve protokol üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Eskil Hükümet Konağı önünde düzenlenen programa katıldı. Program sonrasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

 

Güzelyurt Kaymakam Vekili İbrahim Cem Deveci, makam koltuğunu Güzelyurt Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Zeynep Zümra İren’e devretti. Kaymakam Zeynep temsilen oturduğu koltukta sınıf arkadaşları, öğretmeni ve okul müdürüne taleplerini sorarak gerekli talimatları verdi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı ilçe kapalı spor salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden program, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteri, tiyatro ve yarışmaların ardından sonlandı.

 

Sarıyahşi Kaymakamı Oğuzhan Akman, makam koltuğunu Şehit Vedat Büyüköztaş İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Mehmet Emin Ekinci’ye devretti.

Kaymakam Akman, Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve kurum amirlerinin katılımıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şehit Vedat Büyüköztaş İlkokulu bahçesinde coşkuyla kutlandı. Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası