banner
Gündem

Makas Kent Park tam kapasite kullanılacak

Aksaray’da Makas mevkiinde yapımına devam edilen Makas Kent Park’ta çalışmalar sürüyor. Makas Kent Park’ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Makas Kavşağı; Atatürk Bulvarı, Alparslan Türkeş Bulvarı ile Aşık..

Makas Kent Park tam kapasite kullanılacak
banner

Aksaray’da Makas mevkiinde yapımına devam edilen Makas Kent Park’ta çalışmalar sürüyor.

Makas Kent Park’ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Makas Kavşağı; Atatürk Bulvarı, Alparslan Türkeş Bulvarı ile Aşık Molla Caddesi’nin kesiştiği noktada yer alan ve şehrimizin en yoğun kullanılan kavşakları arasında yer alıyor. E-90 karayolundan şehrimize giriş ve çıkışlarının yapıldığı makas kavşağında birçok çalışma yaptık. Şehrimizin aynası konumunda yer alan Makas Kavşağı’nda bulunan parkı şehrimize yakışır biçimde yeniliyoruz. Yenileme çalışmalarımızı tamamladığımızda parkımız daha şık ve kullanışlı hale gelecek. Şehrin en yoğun kullanılan kavşak noktalarından olan Makas Kavşağı’nda bulunan mevcut parkın dört bir etrafının yoğun yol ağı bulunması sebebi ile park tam kapasite olarak kullanılamıyordu. Yollarda yapılan yeni düzenleme ile park daha kullanışlı hale getiriliyor” dedi.

Vatandaşların aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilmeleri için yenileme çalışması başlatılan parkın işlevselliği artırılacak. Yapımı devam eden parka kafeterya, yeni nesil oyun parkı, yeşil alanlar, süs havuzları ve yürüyüş yolları eklenecek. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası