banner
Genel

Mavi kalpler projesi ilgi gördü

Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği, Aksaray üniversitesinde açtıkları stant ile Mavi Kalpler Sana Güveniyorum projesini öğrencileri tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Birol Metin, “Aksaray Valiliği ve İl Sağlık müdürlüğü..

Mavi kalpler projesi ilgi gördü
banner

Uluslararası Uyuşturucu İle Mücadele ve Eğitim Derneği, Aksaray üniversitesinde açtıkları stant ile Mavi Kalpler Sana Güveniyorum projesini öğrencileri tanıttı.

Yönetim Kurulu Başkanı Birol Metin, “Aksaray Valiliği ve İl Sağlık müdürlüğü tarafından organize edilen ilimize yeni gelen üniversite öğrencileri oryantasyon çalıştayında Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim derneği olarak standımızı açarak uyuşturucu ile mücadelede gençlerin sorularına cevap verdik.”dedi.

Uyuşturucu ile mücadelenin temel noktasının aile olduğunu belirten Metin, “Ailelerimizi korumak ve aile içi davranışları düzgün hale getirmek için çalışmalar yaptık. Proje kapsamında 200 ailemize iletişim dersleri verdik. Toplumu bilgilendirmek adına mahalle muhtarlarımıza eğitimler verdik. Alo 191 uyuşturucu ile mücadele hattı ve emniyet müdürlüğümüzün UYUMA projesini nasıl kullanacakları konusunda bilgi verdik. Mavi Kalpler Sana Güveniyorum projesi üniversitedeki öğrencilerden yoğun ilgi gördü.” diye konuştu. Haber: Ali FURAT

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası