banner
Asayiş

Mekânın cennet olsun Sevgi…

aksaray Üniversitesi (asÜ) İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) maliye bölümü üçüncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki sevgi Önder, aksaray-adana karayolu”nda meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti. aksaray Üniversitesi..

Mekânın cennet  olsun Sevgi…
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) maliye bölümü üçüncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki sevgi Önder, aksaray-adana karayolu”nda meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.
aksaray Üniversitesi (asÜ) İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) maliye bölümü üçüncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki sevgi Önder, aksaray-adana karayolu”nda meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.
kaldığı yurda gitmek isterken, bir otomobilin çarpması neticesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden sevgi Önder”in ailesi ve arkadaşları büyük bir üzüntü yaşadı. acı haberin ardından sevgi Önder için, asÜ İİbf önünde bir tören düzenlendi. Önder”in ailesi, hocaları ve arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde sabır temennisinde bulunan rektör prof. dr. yusuf Şahin, “sevdiğiniz bir insanı kaybetmek büyük acı. Öğrencimize allah”tan rahmet diliyoruz. rabbimiz ona rahmetiyle muamele eylesin. ailesine ve arkadaşlarına da sabırlar diliyoruz. mekânı cennet olsun” dedi.
İslami İlimler fakültesi dr. Öğr. Üyesi murat akkuş”un kıldırdığı namazın ardından sevgi Önder”in cenazesi, dualar ve gözyaşları içerisinde memleketi kırıkkale”ye uğurlandı. rektör Şahin, merhumenin annesi emine Önder ve babası feridun Önder”le de yakından ilgilendi ve taziye dileklerinde bulundu.
 
olayin geçmİŞİ
 
aksaray”da otobüsten inip, kaldığı kız yurduna gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencisi sevgi Önder (22), otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi. kaza, aksaray- adana karayolunun 6″ncı kilometresinde meydana geldi. İzmir”den ailesinin yanından dönen sevgi Önder, otobüsün mola verdiği tesiste indi. ardından kaldığı yurda gitmek için valiziyle birlikte yolun karşısına geçmek isteyen üniversiteli kıza, mustafa k. (43) yönetimindeki 68 plakalı otomobil çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen sevgi Önder, kaza yerinde yaşamını yitirdi.   (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası